Hodnocení firmy AZ-Reko - Rekonstrukce bytů na klíč

*
*
*
*
*
13 hodnocení
dosawicki
28.11.2018
*
*
*
*
*

Na firmu AZ-Reko a vedoucího pana Noska jsem obdržela reference od své přítelkyně - spokojené zákaznice. Již první jednání s panem Noskem mne utvrdilo v tom, ze se nacházím "u profesionálů". Přesto, že jsem v průběhu rekonstrukce nebyla přítomna, žiji v zahraničí, vše probíhalo hladce, podle předem dohodnuté smlouvy, kalkulace i harmonogramu prací. Pan Nosek mne průběžně informoval mailem a fotodokumentací. Jeho pracovní tým odvedl nejen perfektní práci, ale choval se i profesionálně, co do úklidu a čistoty veřejných prostor domu a výtahu. Převzala jsem v termínu bezchybné dílo k mé naprosté spokojenosti. D. Sawiki

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petacerna
23.11.2018
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost s firmou. Mohu jedině doporučit. Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v naprostém pořádku bez komplikací. Pracovníci a i pan majitel firmy jsou velmi milí, vstřícní a ochotni poradit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
steidl.jakub
22.11.2018
*
*
*
*
*

Firma A-Z Reko přeměnila, pod vedenim pana Noska, během pár týdnů náš byt 3 1 v panelovém domě na plnohodnotný domov. Vše kvalitně provedené od zkušených řemeslníků, jejichž slovo prostě platí a kterým se člověk nemusí bát dát klíče od bytu nebo jim stát celou dobu za zády. Oceňujeme i korektnost a lidskost v jednání se sousedy. Jedno mínus spolupráce s touto firmou ovšem má... člověk si velmi snadno zvykne na její služby a je pak problém najít řemeslníky, kteří by se jim rovnali. Za jejich služby obrovské díky a už teď se těšíme na další spolupráci

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vladaskaloud
22.6.2018
*
*
*
*
*

Musel jsem čekat tři měsíce na termín, kdy tato firma mohla nastoupit k rekonstrukci mého bytu. Musím říct, že se to vyplatilo, protože výsledek stál za to. Jednání s majitelem bylo naprosto úžasné, snažil se vyhovět všem mým požadavkům, poradil, diskutoval, doporučoval. Samotní pracovníci totéž - provedená práce je vysoce kvalitní, dbali na čistotu v okolí (v mém případě to bylo obzvlášť žádoucí), i oni se mnou komunikovali, usměrňovali, radili. Rekonstruovali mi celý byt, včetně štukování, pokládání podlah, jádro, prostě kompletně vše. Přiznávám, že jsem si i dost vymýšlel různé vychytávky, nebránili se jim, naopak vyhověli. Práce je už hotová, každý -a to i odborníci - kdo to vidí, tak konstatuje, že je to odborně a precizně odvedené. Jediný zádrhel byl v montáži kuchyňské linky, kde jsem musel některé detaily upravovat. Jinak naprostá spokojenost, férovost v jednání, maximální vstřícnost, jsem opravdu rád, že jsem zvolil tuto firmu, kterou všem vřele doporučuji. Vláďa Škaloud

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Věrka
23.11.2017
*
*
*
*
*

spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
zdenkamachalova
30.8.2017
*
*
*
*
*

Dva měsíce po rekonstrukci bytového jádra firmou AZ- reko. Maximální spokojenost, úžasný lidi, úžasná práce. Vřele doporučuji. Máchalová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
14.7.2017
*
*
*
*
*

A - ž budu rekonstrovat priste jedine s nima Z - cela bezproblemova akce R - adost z rekonstrukce je velika E - litni tym lidi K - valitni práce O - brazne rečeno.. :-) Diky Petre Nosku za Vasi praci.. Eva

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
J.T.
8.5.2017
*
*
*
*
*

Objednané položení vinylové podlahy v obývacím pokoji bylo provedeno velmi kvalitně v dohodnutém termínu k plné spokojenosti bez jakýchkoliv problémů. J.T.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana Zavázalová
5.4.2017
*
*
*
*
*

Perfektní spolupráce, vstřícné jednání, mohu firmu jen doporučit. Vše v termínu, precizní a pokud vznikl zádrhel nebo jsem si vymyslela změnu během probíhajících prací, tak nebyl problém se domluvit. Už jsme s firmou spolupracovali na dvou rekonstrukcích a pokud udou další tak nikam jinam nejdu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miloslav.musilek
20.5.2016
*
*
*
*
*

Firma zasluhuje přídomek KOS: kvalita, ochota, svědomitost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
Přidat hodnocení
  • Jažlovická 1315/15
  • Praha 4 - Chodov
  • 149 00
  • Naši provozovnu najdete cca 5min od konečné stanice metra "C" Háje (výstup směr Modrá škola). Odtud směrem ke kostelu Matky Terezy, dále vlevo podchodem pod ulicí Opatovská a následně po pěší cestě
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0016:00
  • Út 10:0016:00
  • St 10:0016:00
  • Čt 10:0016:00
  • 10:0016:00
  • Máme právě otevřeno

  • Dle tel. dohody, kdykoli!