Hodnocení firmy AZ-Reko - Rekonstrukce bytů na klíč

*
*
*
*
*
19 hodnocení
Frohlichovamaru
26.11.2019
*
*
*
*
*

Profesionální jednání od objednání po dokončení projektu. Dodržení termínu i cenové kalkulace. Jak majitel tak řemeslníci vstřícní. Precizně odvedená práce. Vzhledem k tomu, že se jednalo o přestavbu byly určité "překážky", ale pánové si s nimi výborně poradili. Dokonce opravili i závady v bytě, které nebyly součástí objednávky, čímž mě velice mile překvapili. Klobouk dolů, před touto firmou a jejími zaměstnanci. Marie F.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
edita.valentova
12.11.2019
*
*
*
*
*

profesionální přístup, doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jarmila.indrova
11.11.2019
*
*
*
*
*

S firmou AZ-Reko jsme realizovali celkovou rekonstrukci bytu v panelovém domě. Vše proběhlo v naprostém pořádku, pan Nosek má velké zkušenosti z praxe, hledá vhodná řešení a byl připraven nám vždy poskytnout dobrou radu. Realizace proběhla v termínu, jednání bylo vždy seriózní, otevřené a profesionální. Kvalitu provedení mohu doporučit, pokud se vyskytl drobný problém nebo bylo třeba v průběhu realizace něco upravit, vždy jsme se setkali se vstřícností, ochotou a rychlým dotažením. Firmu vřele doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ipelechova
8.11.2019
*
*
*
*
*

IP Po zkušenosti s dílčí rekonstrukcí panelákového bytu firmou AZ-Reko mohu konstatovat, že se jedná o velmi spolehlivou partu řemeslníků, kteří jsou schopni reagovat na jakékoliv požadavky z mé strany. Zde bych chtěla vyzdvihnout profesionální přístup pana Noska k zákazníkovi. Obzvláště oceňuji vstřícnost v jednání při zajištění doplňkových prací. Tuto firmu mohu každému doporučit. Já sama jsem si již zadala termín pro další úpravu bytu. Důležité je také poukázat na ohleduplnost z hlediska čistoty a hlučnosti v domě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Filip Klus
6.11.2019
*
*
*
*
*

Zpracování bylo provedeno velice kvalitně. Odbornost techniků hodnotím jako hodně vysokou. Celá rekonstrukce proběhla v časovém termínu uvedeném ve smlouvě. S výsledkem jsme velice spokojení a v případě dalších rekonstrukcí se na tuto firmu znovu obrátíme s důvěrou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mildole
4.1.2019
*
*
*
*
*

Firmu mohu doporučit - vše na čem jsme se dohodli bylo naprosto kvalitně splněno. Rekonstrukce byla provedena a bezvadně dokončena ještě před dohodnutým termínem. Jednání s panem Noskem bylo velmi solidní, zajímal se o situaci v průběhu rekonstrukce. Vznikl menší problém, který byl během několika minut dořešen, nakonec bez zásahu firmy, která byla okamžitě připravena dojet na místo a pomoci, i když to bylo v pátek ve večerních hodinách. Pokud bych dělala další úpravy, určitě bych se znovu na firmu pana Noska obrátila. Milena D. Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dosawicki
28.11.2018
*
*
*
*
*

Na firmu AZ-Reko a vedoucího pana Noska jsem obdržela reference od své přítelkyně - spokojené zákaznice. Již první jednání s panem Noskem mne utvrdilo v tom, ze se nacházím "u profesionálů". Přesto, že jsem v průběhu rekonstrukce nebyla přítomna, žiji v zahraničí, vše probíhalo hladce, podle předem dohodnuté smlouvy, kalkulace i harmonogramu prací. Pan Nosek mne průběžně informoval mailem a fotodokumentací. Jeho pracovní tým odvedl nejen perfektní práci, ale choval se i profesionálně, co do úklidu a čistoty veřejných prostor domu a výtahu. Převzala jsem v termínu bezchybné dílo k mé naprosté spokojenosti. D. Sawiki

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
petacerna
23.11.2018
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost s firmou. Mohu jedině doporučit. Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v naprostém pořádku bez komplikací. Pracovníci a i pan majitel firmy jsou velmi milí, vstřícní a ochotni poradit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
steidl.jakub
22.11.2018
*
*
*
*
*

Firma A-Z Reko přeměnila, pod vedenim pana Noska, během pár týdnů náš byt 3 1 v panelovém domě na plnohodnotný domov. Vše kvalitně provedené od zkušených řemeslníků, jejichž slovo prostě platí a kterým se člověk nemusí bát dát klíče od bytu nebo jim stát celou dobu za zády. Oceňujeme i korektnost a lidskost v jednání se sousedy. Jedno mínus spolupráce s touto firmou ovšem má... člověk si velmi snadno zvykne na její služby a je pak problém najít řemeslníky, kteří by se jim rovnali. Za jejich služby obrovské díky a už teď se těšíme na další spolupráci

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vladaskaloud
22.6.2018
*
*
*
*
*

Musel jsem čekat tři měsíce na termín, kdy tato firma mohla nastoupit k rekonstrukci mého bytu. Musím říct, že se to vyplatilo, protože výsledek stál za to. Jednání s majitelem bylo naprosto úžasné, snažil se vyhovět všem mým požadavkům, poradil, diskutoval, doporučoval. Samotní pracovníci totéž - provedená práce je vysoce kvalitní, dbali na čistotu v okolí (v mém případě to bylo obzvlášť žádoucí), i oni se mnou komunikovali, usměrňovali, radili. Rekonstruovali mi celý byt, včetně štukování, pokládání podlah, jádro, prostě kompletně vše. Přiznávám, že jsem si i dost vymýšlel různé vychytávky, nebránili se jim, naopak vyhověli. Práce je už hotová, každý -a to i odborníci - kdo to vidí, tak konstatuje, že je to odborně a precizně odvedené. Jediný zádrhel byl v montáži kuchyňské linky, kde jsem musel některé detaily upravovat. Jinak naprostá spokojenost, férovost v jednání, maximální vstřícnost, jsem opravdu rád, že jsem zvolil tuto firmu, kterou všem vřele doporučuji. Vláďa Škaloud

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Jažlovická 1315/15
  • Praha 4 - Chodov
  • 149 00
  • Naši provozovnu najdete cca 5min od konečné stanice metra "C" Háje (výstup směr Modrá škola). Odtud směrem ke kostelu Matky Terezy, dále vlevo podchodem pod ulicí Opatovská a následně po pěší cestě
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0016:30
  • Út 8:0016:30
  • St 8:0016:30
  • Čt 8:0016:30
  • 8:0016:30
  • Máme právě otevřeno

  • Dle tel. dohody, kdykoli!