Hodnocení firmy AZ-Reko - Rekonstrukce bytů na klíč

*
*
*
*
*
27 hodnocení
mikolasp
26.3.2022
*
*
*
*
*

Nechával jsem rekonstruovat bytové jádro, předsíň, kuchyň a nechával i dělat další elektrikářské, stavební, instalatérské a natěračské práce v bytě. Hodnotím velmi příjemné jednání, naprosto precizní práci a cenné rady.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hutarovai
11.2.2022
*
*
*
*
*

Skvělá a rychlá práce. Celé firmě děkuji. IH

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vandak
29.9.2021
*
*
*
*
*

Spokojenost s rekonstrukcí bytu. Veškeré práce jsou v pořádku. děkuji. J.N.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bblack
10.1.2021
*
*
*
*
*

Od firmy AZ-Reko jsem si nechal provést kompletní rekonstrukci bytu (3 1). Přestože rekonstrukce probíhala v době první vlny koronaviru, nedošlo k žádnému velkému zdržení a bylo hotovo zhruba za 6 týdnů. Pracovníci odvedli kvalitní práci. Po realizaci se objevilo pár drobných závad, ale ty byly hned odstraněny. Kladně hodnotím zejména komunikaci jak s p. Noskem, tak s jednotlivými pracovníky. Vše bylo řešeno velmi rychle, i když byla neděle nebo svátek. Pokud bych v budoucnu opět potřeboval rekonstruovat, tak se na tuto firmu určitě znovu obrátím. Martin Černý, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
sedlackovairena
3.11.2020
*
*
*
*
*

Firmu A-Z Reko jsem si pro kompletní rekonstrukci panelového bytu zvolila na základě výborné reference a možnosti si jednu realizaci prohlédnout. Ze spolupráce s panem Noskem a jeho týmem jsem naprosto nadšená a své volby rozhodně nelituji. Velmi oceňuji flexibilitu řešení změn, které jsem si vymyslela až v průběhu prací, skvělou komunikaci se všemi, kdo na bytě pracovali, dodržení všech slíbených termínů a v neposlední řadě i rozpočtu. Firmu A-Z Reko mohu jen doporučit, a já i moje rodina, pokud bude třeba, budeme spolupracovat již pouze s touto prima partou lidí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
davitkovski
31.10.2020
*
*
*
*
*

Společnost AZ-Reko mi dělala kompletní rekonstrukci panelového bytu v původním stavu z roku 1986. Vše zvládli perfektně, uměli se přizpůsobit nenadálým úskalím a vyhovět často i náročnějším požadavkům na realizaci. Každý den po sobě uklízeli (jak uvnitř bytu tak na chodbách domu) a komunikovali se mnou vše od maličkostí až po důležité body stavby zcela profesionálně. Všichni byli moc fajn, v čele s panem Petrem Noskem, který je tváří i srdcem celé společnosti. Za mě jednoznačně doporučení a pokud budu ještě někdy rekonstruovat, s jistotou se ozvu opět AZ-Reko.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
h.cizinska
29.10.2020
*
*
*
*
*

Rekonstrukce koupelny a záchodu, vymalování a nové podlahy v pokojích. Práce byly ukončeny v termínu dle smlouvy, vše probíhalo v pořádku. Vedoucí pan Nosek byl velmi vstřícný a ochotný. Mohu doporučit všem zájemcům. Čižinská

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
matunova.h
4.2.2020
*
*
*
*
*

Stavební firmu AZ - Reko pana Noska jsem si vybrala na základě kladných recenzí od jeho zákazníků, které jsem nalezla na internetu. Pan Nosek ochotně poradil či vysvětlil mé dotazy jak před vlastní celkovou rekonstrukcí panelového bytu, tak i v době jejího průběhu. V jednání s jednotlivými řemeslníky musím vyzdvihnout jejich ochotu provést i další drobné práce nad rámec smlouvy o dílo. Rekonstrukce proběhla rychle a s celkovým výsledkem jsem velmi spokojena. Na základě této zkušenosti mohu firmu pana Noska jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Frohlichovamaru
26.11.2019
*
*
*
*
*

Profesionální jednání od objednání po dokončení projektu. Dodržení termínu i cenové kalkulace. Jak majitel tak řemeslníci vstřícní. Precizně odvedená práce. Vzhledem k tomu, že se jednalo o přestavbu byly určité "překážky", ale pánové si s nimi výborně poradili. Dokonce opravili i závady v bytě, které nebyly součástí objednávky, čímž mě velice mile překvapili. Klobouk dolů, před touto firmou a jejími zaměstnanci. Marie F.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
edita.valentova
12.11.2019
*
*
*
*
*

profesionální přístup, doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Jažlovická 1315/15
  • Praha 4 - Chodov
  • 149 00
  • Naši provozovnu najdete cca 5 min. od konečné stanice metra "C" Háje (výstup směr Modrá škola). Odtud směrem ke kostelu Matky Terezy, dále vlevo podchodem pod ulicí Opatovská a následně po pěší cestě.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0016:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0016:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0015:00
  • Máme právě otevřeno

  • Dle tel. dohody kdykoli!