Hodnocení firmy AZ-Reko - Rekonstrukce bytů na klíč

*
*
*
*
*
20 hodnocení
matunova.h
4.2.2020
*
*
*
*
*

Stavební firmu AZ - Reko pana Noska jsem si vybrala na základě kladných recenzí od jeho zákazníků, které jsem nalezla na internetu. Pan Nosek ochotně poradil či vysvětlil mé dotazy jak před vlastní celkovou rekonstrukcí panelového bytu, tak i v době jejího průběhu. V jednání s jednotlivými řemeslníky musím vyzdvihnout jejich ochotu provést i další drobné práce nad rámec smlouvy o dílo. Rekonstrukce proběhla rychle a s celkovým výsledkem jsem velmi spokojena. Na základě této zkušenosti mohu firmu pana Noska jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Frohlichovamaru
26.11.2019
*
*
*
*
*

Profesionální jednání od objednání po dokončení projektu. Dodržení termínu i cenové kalkulace. Jak majitel tak řemeslníci vstřícní. Precizně odvedená práce. Vzhledem k tomu, že se jednalo o přestavbu byly určité "překážky", ale pánové si s nimi výborně poradili. Dokonce opravili i závady v bytě, které nebyly součástí objednávky, čímž mě velice mile překvapili. Klobouk dolů, před touto firmou a jejími zaměstnanci. Marie F.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
edita.valentova
12.11.2019
*
*
*
*
*

profesionální přístup, doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jarmila.indrova
11.11.2019
*
*
*
*
*

S firmou AZ-Reko jsme realizovali celkovou rekonstrukci bytu v panelovém domě. Vše proběhlo v naprostém pořádku, pan Nosek má velké zkušenosti z praxe, hledá vhodná řešení a byl připraven nám vždy poskytnout dobrou radu. Realizace proběhla v termínu, jednání bylo vždy seriózní, otevřené a profesionální. Kvalitu provedení mohu doporučit, pokud se vyskytl drobný problém nebo bylo třeba v průběhu realizace něco upravit, vždy jsme se setkali se vstřícností, ochotou a rychlým dotažením. Firmu vřele doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ipelechova
8.11.2019
*
*
*
*
*

IP Po zkušenosti s dílčí rekonstrukcí panelákového bytu firmou AZ-Reko mohu konstatovat, že se jedná o velmi spolehlivou partu řemeslníků, kteří jsou schopni reagovat na jakékoliv požadavky z mé strany. Zde bych chtěla vyzdvihnout profesionální přístup pana Noska k zákazníkovi. Obzvláště oceňuji vstřícnost v jednání při zajištění doplňkových prací. Tuto firmu mohu každému doporučit. Já sama jsem si již zadala termín pro další úpravu bytu. Důležité je také poukázat na ohleduplnost z hlediska čistoty a hlučnosti v domě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Filip Klus
6.11.2019
*
*
*
*
*

Zpracování bylo provedeno velice kvalitně. Odbornost techniků hodnotím jako hodně vysokou. Celá rekonstrukce proběhla v časovém termínu uvedeném ve smlouvě. S výsledkem jsme velice spokojení a v případě dalších rekonstrukcí se na tuto firmu znovu obrátíme s důvěrou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mildole
4.1.2019
*
*
*
*
*

Firmu mohu doporučit - vše na čem jsme se dohodli bylo naprosto kvalitně splněno. Rekonstrukce byla provedena a bezvadně dokončena ještě před dohodnutým termínem. Jednání s panem Noskem bylo velmi solidní, zajímal se o situaci v průběhu rekonstrukce. Vznikl menší problém, který byl během několika minut dořešen, nakonec bez zásahu firmy, která byla okamžitě připravena dojet na místo a pomoci, i když to bylo v pátek ve večerních hodinách. Pokud bych dělala další úpravy, určitě bych se znovu na firmu pana Noska obrátila. Milena D. Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dosawicki
28.11.2018
*
*
*
*
*

Na firmu AZ-Reko a vedoucího pana Noska jsem obdržela reference od své přítelkyně - spokojené zákaznice. Již první jednání s panem Noskem mne utvrdilo v tom, ze se nacházím "u profesionálů". Přesto, že jsem v průběhu rekonstrukce nebyla přítomna, žiji v zahraničí, vše probíhalo hladce, podle předem dohodnuté smlouvy, kalkulace i harmonogramu prací. Pan Nosek mne průběžně informoval mailem a fotodokumentací. Jeho pracovní tým odvedl nejen perfektní práci, ale choval se i profesionálně, co do úklidu a čistoty veřejných prostor domu a výtahu. Převzala jsem v termínu bezchybné dílo k mé naprosté spokojenosti. D. Sawiki

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petacerna
23.11.2018
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost s firmou. Mohu jedině doporučit. Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v naprostém pořádku bez komplikací. Pracovníci a i pan majitel firmy jsou velmi milí, vstřícní a ochotni poradit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
steidl.jakub
22.11.2018
*
*
*
*
*

Firma A-Z Reko přeměnila, pod vedenim pana Noska, během pár týdnů náš byt 3 1 v panelovém domě na plnohodnotný domov. Vše kvalitně provedené od zkušených řemeslníků, jejichž slovo prostě platí a kterým se člověk nemusí bát dát klíče od bytu nebo jim stát celou dobu za zády. Oceňujeme i korektnost a lidskost v jednání se sousedy. Jedno mínus spolupráce s touto firmou ovšem má... člověk si velmi snadno zvykne na její služby a je pak problém najít řemeslníky, kteří by se jim rovnali. Za jejich služby obrovské díky a už teď se těšíme na další spolupráci

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jažlovická 1315/15
  • Praha 4 - Chodov
  • 149 00
  • Naši provozovnu najdete cca 5min od konečné stanice metra "C" Háje (výstup směr Modrá škola). Odtud směrem ke kostelu Matky Terezy, dále vlevo podchodem pod ulicí Opatovská a následně po pěší cestě
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0016:30
  • Út 8:0016:30
  • St 8:0016:30
  • Čt 8:0016:30
  • 8:0016:30
  • Máme právě otevřeno

  • Dle tel. dohody, kdykoli!