Hodnocení firmy AZ-Reko - Rekonstrukce bytů na klíč

*
*
*
*
*
23 hodnocení
sedlackovairena
3.11.2020
*
*
*
*
*

Firmu A-Z Reko jsem si pro kompletní rekonstrukci panelového bytu zvolila na základě výborné reference a možnosti si jednu realizaci prohlédnout. Ze spolupráce s panem Noskem a jeho týmem jsem naprosto nadšená a své volby rozhodně nelituji. Velmi oceňuji flexibilitu řešení změn, které jsem si vymyslela až v průběhu prací, skvělou komunikaci se všemi, kdo na bytě pracovali, dodržení všech slíbených termínů a v neposlední řadě i rozpočtu. Firmu A-Z Reko mohu jen doporučit, a já i moje rodina, pokud bude třeba, budeme spolupracovat již pouze s touto prima partou lidí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
davitkovski
31.10.2020
*
*
*
*
*

Společnost AZ-Reko mi dělala kompletní rekonstrukci panelového bytu v původním stavu z roku 1986. Vše zvládli perfektně, uměli se přizpůsobit nenadálým úskalím a vyhovět často i náročnějším požadavkům na realizaci. Každý den po sobě uklízeli (jak uvnitř bytu tak na chodbách domu) a komunikovali se mnou vše od maličkostí až po důležité body stavby zcela profesionálně. Všichni byli moc fajn, v čele s panem Petrem Noskem, který je tváří i srdcem celé společnosti. Za mě jednoznačně doporučení a pokud budu ještě někdy rekonstruovat, s jistotou se ozvu opět AZ-Reko.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
h.cizinska
29.10.2020
*
*
*
*
*

Rekonstrukce koupelny a záchodu, vymalování a nové podlahy v pokojích. Práce byly ukončeny v termínu dle smlouvy, vše probíhalo v pořádku. Vedoucí pan Nosek byl velmi vstřícný a ochotný. Mohu doporučit všem zájemcům. Čižinská

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
matunova.h
4.2.2020
*
*
*
*
*

Stavební firmu AZ - Reko pana Noska jsem si vybrala na základě kladných recenzí od jeho zákazníků, které jsem nalezla na internetu. Pan Nosek ochotně poradil či vysvětlil mé dotazy jak před vlastní celkovou rekonstrukcí panelového bytu, tak i v době jejího průběhu. V jednání s jednotlivými řemeslníky musím vyzdvihnout jejich ochotu provést i další drobné práce nad rámec smlouvy o dílo. Rekonstrukce proběhla rychle a s celkovým výsledkem jsem velmi spokojena. Na základě této zkušenosti mohu firmu pana Noska jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Frohlichovamaru
26.11.2019
*
*
*
*
*

Profesionální jednání od objednání po dokončení projektu. Dodržení termínu i cenové kalkulace. Jak majitel tak řemeslníci vstřícní. Precizně odvedená práce. Vzhledem k tomu, že se jednalo o přestavbu byly určité "překážky", ale pánové si s nimi výborně poradili. Dokonce opravili i závady v bytě, které nebyly součástí objednávky, čímž mě velice mile překvapili. Klobouk dolů, před touto firmou a jejími zaměstnanci. Marie F.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
edita.valentova
12.11.2019
*
*
*
*
*

profesionální přístup, doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jarmila.indrova
11.11.2019
*
*
*
*
*

S firmou AZ-Reko jsme realizovali celkovou rekonstrukci bytu v panelovém domě. Vše proběhlo v naprostém pořádku, pan Nosek má velké zkušenosti z praxe, hledá vhodná řešení a byl připraven nám vždy poskytnout dobrou radu. Realizace proběhla v termínu, jednání bylo vždy seriózní, otevřené a profesionální. Kvalitu provedení mohu doporučit, pokud se vyskytl drobný problém nebo bylo třeba v průběhu realizace něco upravit, vždy jsme se setkali se vstřícností, ochotou a rychlým dotažením. Firmu vřele doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ipelechova
8.11.2019
*
*
*
*
*

IP Po zkušenosti s dílčí rekonstrukcí panelákového bytu firmou AZ-Reko mohu konstatovat, že se jedná o velmi spolehlivou partu řemeslníků, kteří jsou schopni reagovat na jakékoliv požadavky z mé strany. Zde bych chtěla vyzdvihnout profesionální přístup pana Noska k zákazníkovi. Obzvláště oceňuji vstřícnost v jednání při zajištění doplňkových prací. Tuto firmu mohu každému doporučit. Já sama jsem si již zadala termín pro další úpravu bytu. Důležité je také poukázat na ohleduplnost z hlediska čistoty a hlučnosti v domě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Filip Klus
6.11.2019
*
*
*
*
*

Zpracování bylo provedeno velice kvalitně. Odbornost techniků hodnotím jako hodně vysokou. Celá rekonstrukce proběhla v časovém termínu uvedeném ve smlouvě. S výsledkem jsme velice spokojení a v případě dalších rekonstrukcí se na tuto firmu znovu obrátíme s důvěrou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mildole
4.1.2019
*
*
*
*
*

Firmu mohu doporučit - vše na čem jsme se dohodli bylo naprosto kvalitně splněno. Rekonstrukce byla provedena a bezvadně dokončena ještě před dohodnutým termínem. Jednání s panem Noskem bylo velmi solidní, zajímal se o situaci v průběhu rekonstrukce. Vznikl menší problém, který byl během několika minut dořešen, nakonec bez zásahu firmy, která byla okamžitě připravena dojet na místo a pomoci, i když to bylo v pátek ve večerních hodinách. Pokud bych dělala další úpravy, určitě bych se znovu na firmu pana Noska obrátila. Milena D. Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Jažlovická 1315/15
  • Praha 4 - Chodov
  • 149 00
  • Naši provozovnu najdete cca 5 min. od konečné stanice metra "C" Háje (výstup směr Modrá škola). Odtud směrem ke kostelu Matky Terezy, dále vlevo podchodem pod ulicí Opatovská a následně po pěší cestě.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0016:30
  • Út 8:0016:30
  • St 8:0016:30
  • Čt 8:0016:30
  • 8:0016:30
  • Máme právě otevřeno

  • Dle tel. dohody kdykoli!