Hodnocení firmy AZ-Reko - Rekonstrukce bytů na klíč

*
*
*
*
*
30 hodnocení
lipospisi
28.12.2022
*
*
*
*
*

S firmou AZ - Reko jsem byla velmi spokojená a mohuji ji jen doporučit. Vše co bylo dohodnuto bylo splněno. A´t se jednalo o termíny, tak i materiál. Kvalita odvedené práce je velmi vysoká, se všemi pracovníky, kteří se na rekonstrukci podíleli jsem byla maximálně spokojená. Nenastalo žádné období, kdy by se tzv. nic nedělo. Všechny práce na sebe bezprotředně navazovaly, byl zajištěn okamžitý odvoz nepotřebného materiálu, jakož i odvoz odpadu. Firma vystavuje všechny potřebné doklady pro zákazníka (revizní zprávy, likvidaci odpadu atp.) Majitel firmy se po celou dobu rekonstrukce zajímal o provenou práci, osobně zahájil rekonstrukci, ale i po ukončení si práci prohlédl. Děkuji za provedenou práci Ing. Ludmila Pospíšilová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
J. Hřibal
10.12.2022
*
*
*
*
*

Kvalitně provedená rekonstrukce malého bytu v původním stavu z roku 1965. Seriózní přístup, bezproblémová komunikace. Majitel firmy pan Nosek i jednotliví pracovníci jsou profesionálové, kteří umějí poradit a velmi dobře vědí, co dělají. Cena za rekonstrukci byla příznivá, v Praze existují firmy, které by si za totéž nechaly zaplatit mnohem více. Rozdíl mezi finální cenou a předběžnou kalkulací byl navíc jen v několika tisícikorunách, přestože se v době před rekonstrukcí již začala rozjíždět inflace. Za sebe mohu firmu AZ Reko jen doporučit. J. Hřibal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana R
5.12.2022
*
*
*
*
*

Úžasný výsledek rekonstrukce kuchyně a předsíně včetně dveří do jednotlivých místností. Byla jsem velmi spokojena s přístupem a s kvalitou práce řemeslníků. V průběhu rekonstrukce jsme upravili původní navrhované řešení dle zkušeností řemeslníků a mých dodatečných požadavků. Samozřejmostí byl průběžný úklid v bytě a i v domě. Termíny rekonstrukce byly dodrženy i když rozsah prací byl navýšen. Jednoznačně bych doporučila tuto firmu. Jana R.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mikolasp
26.3.2022
*
*
*
*
*

Nechával jsem rekonstruovat bytové jádro, předsíň, kuchyň a nechával i dělat další elektrikářské, stavební, instalatérské a natěračské práce v bytě. Hodnotím velmi příjemné jednání, naprosto precizní práci a cenné rady.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hutarovai
11.2.2022
*
*
*
*
*

Skvělá a rychlá práce. Celé firmě děkuji. IH

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vandak
29.9.2021
*
*
*
*
*

Spokojenost s rekonstrukcí bytu. Veškeré práce jsou v pořádku. děkuji. J.N.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bblack
10.1.2021
*
*
*
*
*

Od firmy AZ-Reko jsem si nechal provést kompletní rekonstrukci bytu (3 1). Přestože rekonstrukce probíhala v době první vlny koronaviru, nedošlo k žádnému velkému zdržení a bylo hotovo zhruba za 6 týdnů. Pracovníci odvedli kvalitní práci. Po realizaci se objevilo pár drobných závad, ale ty byly hned odstraněny. Kladně hodnotím zejména komunikaci jak s p. Noskem, tak s jednotlivými pracovníky. Vše bylo řešeno velmi rychle, i když byla neděle nebo svátek. Pokud bych v budoucnu opět potřeboval rekonstruovat, tak se na tuto firmu určitě znovu obrátím. Martin Černý, Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
sedlackovairena
3.11.2020
*
*
*
*
*

Firmu A-Z Reko jsem si pro kompletní rekonstrukci panelového bytu zvolila na základě výborné reference a možnosti si jednu realizaci prohlédnout. Ze spolupráce s panem Noskem a jeho týmem jsem naprosto nadšená a své volby rozhodně nelituji. Velmi oceňuji flexibilitu řešení změn, které jsem si vymyslela až v průběhu prací, skvělou komunikaci se všemi, kdo na bytě pracovali, dodržení všech slíbených termínů a v neposlední řadě i rozpočtu. Firmu A-Z Reko mohu jen doporučit, a já i moje rodina, pokud bude třeba, budeme spolupracovat již pouze s touto prima partou lidí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
davitkovski
31.10.2020
*
*
*
*
*

Společnost AZ-Reko mi dělala kompletní rekonstrukci panelového bytu v původním stavu z roku 1986. Vše zvládli perfektně, uměli se přizpůsobit nenadálým úskalím a vyhovět často i náročnějším požadavkům na realizaci. Každý den po sobě uklízeli (jak uvnitř bytu tak na chodbách domu) a komunikovali se mnou vše od maličkostí až po důležité body stavby zcela profesionálně. Všichni byli moc fajn, v čele s panem Petrem Noskem, který je tváří i srdcem celé společnosti. Za mě jednoznačně doporučení a pokud budu ještě někdy rekonstruovat, s jistotou se ozvu opět AZ-Reko.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
h.cizinska
29.10.2020
*
*
*
*
*

Rekonstrukce koupelny a záchodu, vymalování a nové podlahy v pokojích. Práce byly ukončeny v termínu dle smlouvy, vše probíhalo v pořádku. Vedoucí pan Nosek byl velmi vstřícný a ochotný. Mohu doporučit všem zájemcům. Čižinská

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Jažlovická 1315/15
  • Praha 4 - Chodov
  • 149 00
  • Naši provozovnu najdete cca 5 min. od konečné stanice metra "C" Háje (výstup směr Modrá škola). Odtud směrem ke kostelu Matky Terezy, dále vlevo podchodem pod ulicí Opatovská a následně po pěší cestě.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0016:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0016:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0015:00
  • Máme právě otevřeno

  • Dle tel. dohody kdykoli!