Hodnocení firmy AZ-Reko - Rekonstrukce bytů na klíč

*
*
*
*
*
30 hodnocení
vladaskaloud
22.6.2018
*
*
*
*
*

Musel jsem čekat tři měsíce na termín, kdy tato firma mohla nastoupit k rekonstrukci mého bytu. Musím říct, že se to vyplatilo, protože výsledek stál za to. Jednání s majitelem bylo naprosto úžasné, snažil se vyhovět všem mým požadavkům, poradil, diskutoval, doporučoval. Samotní pracovníci totéž - provedená práce je vysoce kvalitní, dbali na čistotu v okolí (v mém případě to bylo obzvlášť žádoucí), i oni se mnou komunikovali, usměrňovali, radili. Rekonstruovali mi celý byt, včetně štukování, pokládání podlah, jádro, prostě kompletně vše. Přiznávám, že jsem si i dost vymýšlel různé vychytávky, nebránili se jim, naopak vyhověli. Práce je už hotová, každý -a to i odborníci - kdo to vidí, tak konstatuje, že je to odborně a precizně odvedené. Jediný zádrhel byl v montáži kuchyňské linky, kde jsem musel některé detaily upravovat. Jinak naprostá spokojenost, férovost v jednání, maximální vstřícnost, jsem opravdu rád, že jsem zvolil tuto firmu, kterou všem vřele doporučuji. Vláďa Škaloud

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Věrka
23.11.2017
*
*
*
*
*

spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
zdenkamachalova
30.8.2017
*
*
*
*
*

Dva měsíce po rekonstrukci bytového jádra firmou AZ- reko. Maximální spokojenost, úžasný lidi, úžasná práce. Vřele doporučuji. Máchalová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
14.7.2017
*
*
*
*
*

A - ž budu rekonstrovat priste jedine s nima Z - cela bezproblemova akce R - adost z rekonstrukce je velika E - litni tym lidi K - valitni práce O - brazne rečeno.. :-) Diky Petre Nosku za Vasi praci.. Eva

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
J.T.
8.5.2017
*
*
*
*
*

Objednané položení vinylové podlahy v obývacím pokoji bylo provedeno velmi kvalitně v dohodnutém termínu k plné spokojenosti bez jakýchkoliv problémů. J.T.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana Zavázalová
5.4.2017
*
*
*
*
*

Perfektní spolupráce, vstřícné jednání, mohu firmu jen doporučit. Vše v termínu, precizní a pokud vznikl zádrhel nebo jsem si vymyslela změnu během probíhajících prací, tak nebyl problém se domluvit. Už jsme s firmou spolupracovali na dvou rekonstrukcích a pokud udou další tak nikam jinam nejdu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miloslav.musilek
20.5.2016
*
*
*
*
*

Firma zasluhuje přídomek KOS: kvalita, ochota, svědomitost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
klara538
14.11.2015
*
*
*
*
*

S prací firmy AZ - Reko jsem byla velmi spokojena. Nevěřila jsem tomu, že termín realizace (20 pracovních dnů) kompletní rekonstrukce bytu bude dodržen. K mému velkému překvapení byl dokonce o týden kratší. Celkové náklady na rekonstrukci byly dodrženy a při vyúčtování mi byly odečteny případné slevy či úspory. Žádné závady ani měsíc po ukončení realizace nepozoruji. V průběhu realizace se naopak projevila vynikající koordinace všech činností a profesí, které byly při rekonstrukci využity. Vše bylo několikrát konzultováno a rady, které jsem obdržela byly vždy praktické a nyní se ukazuje že i zcela v můj prospěch. Při příští rekonstrukci bych si objednala přes firmu AZ-Reko i kuchyňskou linku, aby vše bylo kompletní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
milos.klima
12.9.2014
*
*
*
*
*

Rekonstrukce byla perfektně provedena v dohodnutém termínu. Firmu AZ-Reko jsem si prověřoval více než rok, bylo mi umožněno podívat se na jednu z akcí. Pan Nosek přistupoval ke komunikaci profesionálně s plným pochopením pro specifické potřeby uživatele bytu. Při vypracování návrhu, provádění prací a předání díla dával najevo prioritu zájmům zadavatele. Ve všech ohledech bylo vždy nalezeno vhodné technické řešení. Při předání díla byla předána i veškerá dokumentace - revizní protokol atd. Dosud se neprojevily žádné závady. Kromě vlastního díla předčil mé očekávání způsob jednání a přístup pana Noska.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
pida.n
2.11.2013
*
*
*
*
*

Rekonstrukce starého jádra a vyzdění nového, obklady koupelna a WC včetně sanity a ostatních doplňků, posuvné dveře do koupelny, strhání tapet v předsíni, nový štuk, položení vinylové podlahy. Realizace proběhla v dohodnutém termínu, koordinace prací bez chyby, práce odvedena pečlivě, precizně, bez závad. Komunikace ze strany dodavatele velmi vstřícná a ochotná, dohodnutá cena dodržena . Případnou další rekonstrukci bych opět realizovala s touto firmou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne1
Přidat hodnocení
  • Jažlovická 1315/15
  • Praha 4 - Chodov
  • 149 00
  • Naši provozovnu najdete cca 5 min. od konečné stanice metra "C" Háje (výstup směr Modrá škola). Odtud směrem ke kostelu Matky Terezy, dále vlevo podchodem pod ulicí Opatovská a následně po pěší cestě.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0016:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0016:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0015:00
  • Máme právě otevřeno

  • Dle tel. dohody kdykoli!